سیلندر هیدرولیک و روش عملکرد آن

سیلندر هیدرولیک
نحوه کار سیلندر هیدرولیک یا همان جک هیدرولیک بسیار ساده است. معمولا از روغن برای انتقال نیرو استفاده می کنند.به همین دلیل سرعت آن ها قابل کنترل است و از طرفی قدرت بالایی نیز دارند. قسمتی از سیلندر که وزن قطعی بر آن وارد می شود سطح مقطع بالایی دارد و قسمتی که روغن را به وسیله تلمبه زدن به حرکت در می آورد سطح مقطع کمی دارد. به همین دلیل است که برای سطح مقطع کم نیروی کمی نیاز است و برای سطح مقطع بالا نیروی زیاد. به این معنی است که نیروی کمی به سطح مقطع کم وارد می کنیم تا به سطح مقطع زیاد نیروی بیشتری وارد کند.
سیلندر هیدرولیک در صنایع کاربرد های زیادی دارد که عبارتند از :

جرثقیل ها، ماشین های کمپرسور ، پالایشگاه ها ، برج سازی و معماری حفاری های زمین ، بلند کردن ماشین های سنگین و …

به طور کلی وظایف اصلی سیلندر هیدرولیکی را اینگونه می توان تشریح کرد :

توسط عملگرها کارها را انجام می دهد چون اساس کار تمام سیستم های هیدرولیکی و نیوماتیکی بر قانون پاسکال استوار است، توسط شیرها، جریان سیال ها را از لحاظ شدت فشار و جهت و جریان آن ها کنترل می کند تا قدرت سیال به نیروی مکانیکی مورد نیاز که به صورت خطی یا دورانی است تبدیل شود، با استفاده از لوله ها و شلنگ ها سیال ها را تا نقاط مورد نظر انتقال می دهد و همچنین به وسیله پمپ ها انرژی مکانیکی را به قدرت سیال تحت فشار تبدیل می کند که این کار توسط پمپ هیدرولیک انجام می شود.

سیلندر هیدرولیک

مزایا و معایب سیلندر هیدرولیکی

استفاده از سیلندر هیدرولیکی در صنعت امروزی دارای مزایای بسیاری است. با استفاده از سیستم هیدرولیک با انجام تنظیمات دقیق می توان موقعیت دهی را به صورت دقیق و کنترل شده انجام داد. همچنین به این دلیل که روغن خاصیت تراکم پذیری کمی دارد حرکت آن به صورت یکنواخت و منظم می باشد. عملکرد سیستم هایی که با سیلندر هیدرولیکی کار می کنند بسیار نرم و آرام است و امکان تغییر جهت سریع به راحتی وجود دارد.

با استفاده از سیلندر هیدرولیکی می توان از عملکرد صحیح سیستم کاملا اطمینان حاصل کرد. قدرت سیستم های هیدرولیکی بسیار بالا بوده و همچنین در عملکردشان تمرکز بسیار دقیق دارند. یکی از مزیت های دیگر سیلندر هیدرولیکی کم صدا بودن آن است.
البته سیلندر هیدرولیکی علاوه بر مزایایی که برشمردیم دارای معایبی نیز هست که در زیر شرح می دهیم :
چون سیستم هیدرولیک برای انتقال نیرو از روغن استفاده می کند ، امکان نشتی روغن وجود دارد که می تواند منجر به آتش سوزی شود. در صورتی که استانداردهای مهم را در حین کار در نظر نگیریم امکان بروز خطر وجود دارد. باید در نظر داشته باشیم که دما در سیستم های هیدرولیک بسیار اهمیت دارد و کیفیت کار با آن نسبت مستقیم دارد. سیلندر هیدرولیک نسبت به آلوده کننده ها و گرد و غبار حساسیت دارد. و همچنین از معایب سیلندر هیدرولیکی می توان به آلودگی محیط زیست اشاره کرد. در صورتی که روغن موجود نشتی داشته باشد می تواند منجر به صدمات فیزیکی شود.

سیلندر هیدرولیک

نحوه ساخت سیلندر هیدرولیک

شرکت نیاز صنعت فعالیت خود را در زمینه طراحی ، تامین و ساخت قطعات با کیفیت با هدف کمک به صنعتگران و مهندسین آغاز کرده است. این شرکت با نیروها و کارشناسان ماهر در زمینه مکانیک و برق که دارای دانش و مهارت خوبی هستند قادر است کلیه امور صنعتی از جمله مشاوره ، طراحی و ساخت قطعات را به هموطنان عزیز ارائه دهد. شما می توانید از طریق سایت شرکت نیاز صنعت اقدام به سفارش و خرید محصولات مورد نظر خود کنید و همچنین با کارشناسان با تجربه در این زمینه مشاوره کاملی را داشته باشید و با دانش کافی نسبت به ساخت جک هیدرولیکی با اقدام کنید. با استفاده از مشاوره رایگان می توانید محصول با کیفیت و با عمر بالا را درخواست دهید و از مشکلات پیشرو در هنگام تولید جلوگیری شود.

سیلندر هیدرولیک

سابقه ساخت سیلندر هیدرولیک در صنعت ایران

سابقه ساخت سیلندر هیدرولیک در ایران به سالهای گذشته بر میگردد.به طور کلی صنایع هیدرولیک اولین گروه توسعه قطعات خودرو صنایع هیدرولیک ایران در دهه 60 به ثبت رسید. اولین پمپ هیدرولیک صنعتی در سال 67 ثبت شده است. در سال 74 اولین پمپ هیدرولیک فرمان خودروهای سواری توسط صنایع هیدرولیک در ایران طراحی و تولید شد. در سال 78 سیلندرهای بالا بر هیدرولیک خودروهای نیمه سنگین و سنگین در ایران تولید شد.

 نیاز صنعت 
لازم به ذکر است در گذشته منظور از هیدرولیک فقط آب بوده است و با گذشت زمان این مفهوم تغییر کرده است. امروزه در ایران تولید قطعات هیدرولیک با بهترین کیفیت توسط کارشناسان و مهندسان انجام می گیرد. یکی از شرکت هایی که به طور تخصصی در این زمینه فعالیت می کند شرکت نیاز صنعت می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − سه =

لطفا جهت دریافتی فایل های آموزشی فرم زیر را تکمیل کنید.

Call Now Button